Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Vizyonda aşk ve gerilim bir arada!

Sinemaseverler bu hafta aşka ve gerilime doyacak. Başrollerini Sedef Avcı ve İlker Aksum'un paylaştığı 'Aşk Olsun'da; kadınlara 'ilişki doktorluğu' yapan genç bir adamın kendisini karmaşık bir ilişki zinciri içinde bulma süreci anlatılıyor. 'Aşk Olsun' romantik komedi türüne kesinlikle yeni bir soluk getirecek, benden söylemesi.

BİR KAÇIŞ HİKAYESİ
Özellikle göçmenlerin izlemek için sabırsızlandığı 'Kaçış 1950' nihayet izleyiciyle buluştu. Filmde, 1950-1970 yılları arasında Bulgaristan'da gördükleri baskıdan Türkiye'ye kaçmaya çalışan üç Türk gencinin hikayesi anlatılıyor. Bugüne kadar yer aldığı projelerden 'Kutsal Damacana', 'Kolpaçino' ve 'Kanalizasyon' başta olmak üzere başarılı oyunculuğuyla isminden sıkça söz ettiren Hüseyin Elmalıpınar, filmdeki rolüyle çok konuşulacak.

HAYAL KIRIKLIĞI
Bir diğer film olan 'Ölüm Kampı' klasik korku filmi izlenimi vermekle kalmıyor, hikayenin konusunu da kolayca tahmin etmenizi sağlıyor. 'Belçika yapımı korku filmi nasıl olur?' diye merak ediyorsanız, bu filme gidin ama bence değerli zamanınızı kaybetmeye değmez. Çünkü bir grup izcinin gittiği kampta başlarına gelen akıl almaz macera bu kadar kötü anlatılabilirdi. İyi seyirler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA